analys av Philips 42pfl7404h lcd tv

Detalj är verkligen oerhört skarp och väl försvann trots snabba rörelser, och texturer är ytterst övertygande. Darks visa sig vara till en viss grad dimmig i sidan vinklar fastän rak verkar mycket mättad. Det kan vara svårt att ge en sändning bild denna storlek, men Philips 42PFL7404H tv gör en stark stab. Det är oftast fri från störningar och har förmågan att producera exakta, levande grafik. Högtalare lysa också, låter skarpa, välbalanserad samt organiserad. Vi tror att anti glare tekniska infördes mot teve-panelen skapar nästan alla svaghet problem med färgtonsjusteringar tillsammans med off perspektiv ser. I rörelse, är LCD bildkvalitet precis häpnadsväckande.

För varje LCD trots, är vi extremt uppfylls medan du använder Philips 42PFL7404H LCD-funktioner. Hi Def display från Blu Ray samt Broadcast högupplöst verkade vara klar, intensiv och underbart som alltid, men tyvärr bilden inte ser så djupt som flera av de större bilderna vi tittar på sistone. Färginformation verkade vara hög men ingen överväldigande med HD-innehåll. Oavsett vilket innehåll visas hittar du sakta nedbrytning av mörka grader samt kontrast från vinklar sida visning börjar på 50 grader.

Eftersom tv är faktiskt större i jämförelse med en vanlig LCD på grund av dess inbyggda i canvas, montern och även rama placeras ovanpå duken gav det en verkligt modern kant. Vi njuter alla stil och känsla med Philips 42PFL7404H LCD-TV. Philips tog helt klart en risk här med sin design, och de flesta människor accepterar de sätter företagens tillgångar på bästa plats. Fjärrkontrollen komplimanger uppsättningen med en likaledes elegant, hip utseende.

Normalt Philips 42PFL7404H tv verkligen kan uppnå sina löften. Jag njöt den grafiska kvaliteten ganska lite från mitten och fram och var i princip inte kunna upptäcka behandlingen gäller LCD visas inom HQV tester. Den goda kvaliteten display ser bättre från normala visning avstånd (9 till 18 fot) samt vi bara observerade bilden bleknar liksom tonen minskning på många intensiva observera grader. Philips visar att alla lätt kan visa hög upplösning hög materialkvalitet film på så mycket som 170 grader utan display förlust.

Oavsett vad video visas det finns verkligen sakta nedbrytning av mörka grader samt kontrast från sidan tittar perspektiv som börjar på 35 grader. Shadow aspekt är bra tillsammans med högupplöst innehåll också. Den högupplösta skärmen med Blu Ray och även Broadcast hög kvalitet slutade tydlig, levande såväl som lysande som alltid, men tyvärr displayen inte visas så djupt som några av de större bilderna vi upplever just nu. För varje LCD though, är vi mycket imponerade med alla Philips42PFL7404H TV-funktioner.

Detalj är oftast konstnärligt ljus och även väl lösas trots snabba rörelser, och texturer är exceptionellt övertygande. Darks visar sig vara något dimmig i sidan grader men direkt verkar nog mättad. Det är inte lätt att ge en sändning grafisk denna speciella dimensioner, men Philips42PFL7404H kan göra en fast stab. Det är faktiskt i allmänhet fri från störningar och kan skapa detaljerade, levande grafik. Högtalare sticka ut också, klingande ren, väl avvägd plus organiserad. I aktivitet, är LCD-skärmen kvalitet precis strålande. Jag tror att anti glare tekniken släpptes mot tv-panelen gör att de flesta av de svaga problem med färgämnen justeringar och även off perspektiv tittar på.

Philips berättar att kunderna helt enkelt är sannolikt att titta Hi def god materialkvalitet video på så mycket som 170 grader utan grafisk förlust. Premien bildkvalitet verkar perfekt från vanliga titta på avstånd (7 till 16 fot) och vi bara hittade bilden bleknar tillsammans med tonen skador på många extrema observera vinklar. Oftast särskilda Philips 42PFL7404H tv huvudsak kan uppnå på sina försäkringar. Jag älskade bildkvalitet ganska lite från mitten och fram och slutade inte att se bearbetningsbetingelserna den LCD som visas gäller HQV tester.

Fjärrkontrollen komplimanger TV med en likaledes snygg, cool design. Philips säkerligen tog en chans här med sin struktur, och vi accepterar de sätter sina ekonomiska resurser på bästa plats. Trots att uppsättningen kan vara större jämfört med en typisk LCD på grund av dess integrerade duk, ger stativet och bezel placeras ovanför toppen av duken är en ytterst modern kant. Vi njuta av typen och verkar med Philips42PFL7404H LCD.