allt om Panasonic Viera-tx-p46gw20

Ja, spenderar du en premie för detta VieraTX-P46GW20 plasma, men i händelse av att du kan ta den extra kostnad, kommer du att bli rikligt belönad. Vi skulle finna det är verkligen svårt att tro Panasonic möjligen kunde hitta en ny plasma med en fantastisk mellanrum under de senaste fantastiska utbud, och, ja, det har det. Panasonics nya utbud av TV-apparater är troligen den största vi någonsin hade sett. Svart detalj är mycket bra, går bättre samt mörkare jämfört med varje teve in innan, medan redan nu avslöja de detaljer som krävs. HD-bildkvalitet var mycket skarpare och färgerna var mer mättade.

De högtalare fungera effektivt, som äger makt och kvalitet kunde anta om dess värde. Bild störningar, även i de mest problematiska eller utmanande scener, undertrycks effektivt och texturer som hudtoner övertyga. Med mindre uppmärksamhet högintressant innehåll, som inkluderar några vanliga sändningar definition fotboll, gör Viera-TX-P46GW20 plasma-TV relativt väl. Den helt nya TX-P46GW20 från Panasonic innehåller de nyaste och perfekt funktioner som tillverkaren räknar kan hålla Panasonic konkurrerar med Tier 1 tillverkare.

Det är inte lätt att ge en sändning grafisk detta mått, och ändå Panasonic-TX-P46GW20 plasma kan göra en fast stab. Det är främst fri från brus och kan skapa färgstarka, distinkta bilder. Högtalare lysa också, låter kristallklart, välbalanserad och dessutom organiserad. Djup är verkligen oerhört skarp och väl lösas även med snabba åtgärder, och texturer är anmärkningsvärt realistiska. Svarta förvandlas till viss mån dimmig i sidan grader men raka verkar en bra affär mättad. I aktiviteten är plasma skärm kvalitet bara underbart. Jag tror att anti glare lösningar som införs i tv skärmen genererar nästan alla svaghet problem med färgjusteringar liksom off vinkeln ser.

Färg detaljer slutade rik men ingen överväldigande med HD-video. Oavsett vad filmen visas hittar du gradvis försämring av svarta nivåer och även kontrast från sidan observera vinklar början vid 10 grader. För en plasma trots, har vi blivit allvarligt nöjd när du använder Viera-TX-P46GW20 plasma effektivitet. Den högupplösta bilden kommer från Blu Ray samt Broadcast hög kvalitet har varit skarp, intensiv och också fantastiska som alltid, men tyvärr den grafiska inte ser så tung som flera av de betydligt bättre skärm vi har sett nyligen.

Fjärrkontrollen komplimanger TV med en lika smidig, trendig design. Panasonic tog definitivt en chans här på grund av dess mönster, och de flesta människor vet att de sätter företagens finansiella resurser på bästa plats. Medan tv är definitivt större än en vanlig plasma tack vare sin integrerade duk, montern och ram ovanpå duken ger det en mycket snygg ram. Alla uppskattar design och utseende med Panasonic TX-P46GW20 tv.

Jag gillade faktiskt bildkvaliteten mycket från front och center och kunde inte lokalisera bearbetningsfel plasma uppvisade i HQV test. Typiskt själva Viera-TX-P46GW20 bokstavligen kan uppnå på sina försäkringar. Den höga kvaliteten bilden verkar vara superb från vanliga titta på avstånd (från 8 till 13 fot) samt vi bara hittade bilden bleknar och även skugga skador på förmodligen den mest intensiva observera vinklar. Panasonic hävdar att kunderna snabbt kan titta Hi def högsta materialkvalitet film på nästan 170 grader utan bild misslyckande.