Kodak EasyShare C653 recensioner

introduktion

Precis som de andra av det slag, är Easyshare C653 digital zoomkamera också på väg att behaga konsumenter som älskar att skjuta på synen. Det strävar efter att vara en av de finaste. Däremot uppnår inte detta syfte. Easyshare C653 digital zoomkamera är en vanlig digitalkamera som är lämplig för nybörjare. Det är en enkel anordning med ett minimalt antal av funktioner. Eftersom det är en låg budget kamera, är det värt att köpa för dem som har en låg budget.

konstruktion

Väl utformade hålla behoven hos dagens konsumenter. Den väger bara 143 gram.

viktiga funktioner

Easyshare C653 digital zoomkamera har en 6,1 megapixel CCD-sensor. Den har en 2,4 “LCD-skärm som ger skarpa och tydliga bilder. Bortsett från detta har den en 5x kontinuerlig digital zoom med LCD förhandsvisning. Det är också möjligt med en 3x optisk zoom. Easyshare C653 digital zoomkamera är integrerad med en 6,1 megapixel CCD och en 3x optisk zoom. Den täcker en yta på 36mm till 108 mm. Den har en 2,4 “LCD som lämnar tillräckligt med utrymme för en liten optisk sökare.

Den levereras med flera fotograferingsmetoder och en särskild makroläge. Den har en inbyggd minne som kan uppgraderas enligt din önskan. Överföra data med hjälp av Easyshare C653 digital zoomkamera är också lätt. Du behöver bara använda det olika funktioner som Direct Print, PictBridge eller koppla den till en dator via en USB-enhet. Den är kompatibel med operativsystem som Microsoft Windows och Mac operativsystem.

användarvänliga aspekter

Easyshare C653 digital zoomkamera automatiska fotograferingsläget är en av de välkomna funktioner som denna kamera har. Förutom detta erbjuder tjugo olika scen förinställningar för olika situationer. Som ett resultat, skjuta på speciella tillfällen med Easyshare C653 digital zoomkamera blir en lätt uppgift. Du kan även manuellt justera vitbalansen i bilderna.

prestanda

Easyshare C653 digital zoomkamera kan skjuta endast 10 bilder per sekund. Den video kvalitet är också inte upp till märket. Easyshare C653 digital zoomkamera tar en starttid på tre sekunder som positioner det långt efter sina konkurrenter. Bilder levereras av Easyshare C653 digital zoomkamera är inte upp till märket. De kan se bra ut på e-post, webbsidor eller i ett 4×6 utskrifter. Om du förstorar dem utöver detta, kan alla dess brister blir märkbara. Även om denna kamera är inte upp till märket för professionella utflykter, levererar den för normala sociala evenemang.

slutsats

Easyshare C653 digital zoomkamera är en enkel kamera med ganska bra funktioner för nybörjare. De kan lockas att använda det eftersom det kommer med en låg prislapp. För avancerade fotografer, det finns andra på marknaden.

Kodak EasyShare C653 Recensioner – Jag köpte den här kameran tidigare i år .. Jag älskar Kodak produkt jag gick tillbaka till Kodak efter köper en Samsung kamera som jag inte var nöjd med alls … vad jag älskar mest om Kodak är enkelheten någon kan använda dessa kameror, och de kommer inte att behöva oroa sig för ett dåligt skott .. Min enda klagomål med denna kamera är fördröjningen när du trycker på knappen för att ta en bild än att jag har inga klagomål.