Här är den information som du inte hittar i någon e-bok, CDDVD, eller en guru seminarium .. den stora Forex konspiration

Processen för att öppna ett utländskt konto valutahandel är “lätt”, vem som helst med en liten extra inkomst kan börja handla direkt med Paypal och kreditkort insättningar. Naturligtvis spänningen för någon ny upptäckt om alla inkomster som finns att göras trading världens valutor är enorm, de vill vara en del av denna biljoner dollar på marknaden “nu” och “dag”. De vill fånga deras andel spekulerar med lite pengar som de har, men med båda händerna. Tråkigt nog oftare dessa individer förlorar sin skjorta innan de ens inser vad som gick fel. Handeln blir mer som ett spelberoende och deras ögon blir suddiga med girighet, men de fortsätter att riskera och förlora pengar i hopp om att få tillbaka sina förluster.

Okänt för många, är valutamarknaden den största fällan man kan falla i som är en oerfaren investerare eller ett aspirerat spekulant. De flesta mäklare starkt kommer att utnyttja dessa amatör investerare, kommer många mäklare ger gärna dig så mycket som 1:400 marginal, vilket betyder att för varje dollar du sätter in kan du låna $ 399 för det enda syftet med handeln. Dessa mäklare lura oerfarna investerare att registrera sig med dem eftersom de vet att det bara blir en tidsfråga när de kommer att tjäna hundratals om inte tusentals dollar från dessa giriga, oerfarna handlare.

När allt, de flesta Forex mäklare är där för att se till att du går sönder eftersom det är så de tjänar sina pengar. Du kanske inte vet detta, men valutorna inte handla om en centraliserad utbyte, vilket också betyder att din mäklare är tillåten att inte bara manipulera marknadsdata men de kan och tar positioner mot dig.

Har du någonsin undrat hur lönsamt du skulle vara om du visste korten på din motståndare? Tänk om du visste hur mycket handel kapital de hade och deras stopp och gränser order? Viktigast, tänk om du hade fullständig kontroll över handelsplattformen och förmågan att avvisa order och re-citera din motståndare under kritiska tider, plus om du kunde frysa deras handel konton under volatila tider och / eller sprider öka till 20pips eller fler om du ville ha?

Hur mycket pengar skulle du kunna göra från din motståndare med all denna kontroll? Ja, det är exakt samma kontroll flesta Forex mäklare har över sina kunder, men de kommer aldrig att säga detta men få dig att tro att de är en ärlig operation. De kan “tillåta” dig att tjäna lite pengar då och då, men den större agendan är naturligtvis att sära dig från dina pengar och stoppar den i sina egna fickor. Det är ett sorgligt faktum, och det är dags att du lärt dig sanningen.

Frukta inte dock, eftersom det finns ett annat sätt. Tänk om jag sa att det fanns en marknad du kan handla som hade strikta regler införas för att garantera rent spel? Tänk om du fick samma möjlighet som de stora pojkarna att handla och tjäna pengar på denna marknad? Vad händer om din order faktiskt skickades ut till ett elektroniskt utbyte och matchas med en annan markör deltagare, och om din mäklare bara tjänat en liten provision när du lagt en beställning efter ditt bästa intresse? Är du redo att flytta bort från Forex marknaden och ge dig själv en rättvis chans att tjäna pengar med terminshandel?

Dow Jones Emini Futures är ett sådant finansiellt fordon som handlas under Chicago Mercantile Exchange och erbjuder den ultimata friheten. Denna speciella marknaden har blivit allt populärare genom åren och det råder ingen tvekan om att det kommer att fortsätta att växa eftersom fler och fler handlare inser mässan de erbjuds mot andra marknadsaktörer, är det någon genomsnittlig Joe eller stora finansinstitut. Den lilla investeraren äntligen erbjuds en chans i branschen för finansiell spekulation, är allt de behöver nu en kant med en förståelse av massa psykologi och marknad beteendemönster (även känd som marknaden personlighet).

För mer information besök: Här är den information som du inte hittar i någon e-bok, CD / DVD, eller en guru seminarium ..

den stora Forex konspiration …

Många faller i fällan att handla med FOREX av fel skäl. De vill “lätta pengar” och allt som följer med det som en livsstil för en bankman med en obegränsad kassa kast och status för en kändis. Den som upptäcker det så kallade möjlighet att tjäna pengar från FOREX vill ha en bit av kakan inte i morgon, men idag.

Processen för att öppna ett utländskt konto valutahandel är “lätt”, vem som helst med en liten extra inkomst kan börja handla direkt med Paypal och kreditkort insättningar. Naturligtvis spänningen för någon ny upptäckt om alla inkomster som finns att göras trading världens valutor är enorm, de vill vara en del av denna biljoner dollar på marknaden “nu” och “dag”. De vill fånga deras andel spekulerar med lite pengar som de har, men med båda händerna. Tråkigt nog oftare dessa individer förlorar sin skjorta innan de ens inser vad som gick fel. Handeln blir mer som ett spelberoende och deras ögon blir suddiga med girighet, men de fortsätter att riskera och förlora pengar i hopp om att få tillbaka sina förluster.

Okänt för många, är valutamarknaden den största fällan man kan falla i som är en oerfaren investerare eller ett aspirerat spekulant. De flesta mäklare starkt kommer att utnyttja dessa amatör investerare, kommer många mäklare ger gärna dig så mycket som 1:400 marginal, vilket betyder att för varje dollar du sätter in kan du låna $ 399 för det enda syftet med handeln. Dessa mäklare lura oerfarna investerare att registrera sig med dem eftersom de vet att det bara blir en tidsfråga när de kommer att tjäna hundratals om inte tusentals dollar från dessa giriga, oerfarna handlare.

När allt, de flesta Forex mäklare är där för att se till att du går sönder eftersom det är så de tjänar sina pengar. Du kanske inte vet detta, men valutorna inte handla om en centraliserad utbyte, vilket också betyder att din mäklare är tillåten att inte bara manipulera marknadsdata men de kan och tar positioner mot dig.

Har du någonsin undrat hur lönsamt du skulle vara om du visste korten på din motståndare? Tänk om du visste hur mycket handel kapital de hade och deras stopp och gränser order? Viktigast, tänk om du hade fullständig kontroll över handelsplattformen och förmågan att avvisa order och re-citera din motståndare under kritiska tider, plus om du kunde frysa deras handel konton under volatila tider och / eller sprider öka till 20pips eller fler om du ville ha?

Hur mycket pengar skulle du kunna göra från din motståndare med all denna kontroll? Ja, det är exakt samma kontroll flesta Forex mäklare har över sina kunder, men de kommer aldrig att säga detta men få dig att tro att de är en ärlig operation. De kan “tillåta” dig att tjäna lite pengar då och då, men den större agendan är naturligtvis att sära dig från dina pengar och stoppar den i sina egna fickor. Det är ett sorgligt faktum, och det är dags att du lärt dig sanningen.

Frukta inte dock, eftersom det finns ett annat sätt. Tänk om jag sa att det fanns en marknad du kan handla som hade strikta regler införas för att garantera rent spel? Tänk om du fick samma möjlighet som de stora pojkarna att handla och tjäna pengar på denna marknad? Vad händer om din order faktiskt skickades ut till ett elektroniskt utbyte och matchas med en annan markör deltagare, och om din mäklare bara tjänat en liten provision när du lagt en beställning efter ditt bästa intresse? Är du redo att flytta bort från Forex marknaden och ge dig själv en rättvis chans att tjäna pengar med terminshandel?

Dow Jones Emini Futures är ett sådant finansiellt fordon som handlas under Chicago Mercantile Exchange och erbjuder den ultimata friheten. Denna speciella marknaden har blivit allt populärare genom åren och det råder ingen tvekan om att det kommer att fortsätta att växa eftersom fler och fler handlare inser mässan de erbjuds mot andra marknadsaktörer, är det någon genomsnittlig Joe eller stora finansinstitut. Den lilla investeraren äntligen erbjuds en chans i branschen för finansiell spekulation, är allt de behöver nu en kant med en förståelse av massa psykologi och marknad beteendemönster (även känd som marknaden personlighet).

att lära sig mer besöka Forex jagaren